Se poate întâmpla ca autoturismul pe care l-ai achiziționat să nu-ți mai placă.
De asemenea, există situații în care nu mai poți plăti ratele la mașină.

Din fericire există rezolvare în oricare situație te-ai afla.

Aici intervenim noi în ajutorul tău.

Dacă nu mai poți plăti ratele

noi îți preluăm leasing-ul.

Dacă nu îți mai place autoturismul

noi îți preluăm leasing-ul.

✅ Nu există variantă în care să nu se aprobe cesiunea leasing-ului.

Ce presupune predarea leasingului masinii?

Predarea leasingului este un procedeu relativ simplu ce presupune găsirea unui doritor care să-l preia. Este necesară obținerea acordului societății de leasing, fără de care contractul de novație nu poate fi încheiat. În cazul în care veți dori să apelați la serviciile noastre, îl vom prelua direct și vom obține acordul finanțatorului.

De ce să vii la noi

Un alt avantaj ar fi ca la orice contract care are nu mai putin de 1 an, conform normelor BNR, acesta nu poate fi inchis, poate fi doar predat. De astea ne putem ocupa noi.

Ce este contractul de novație

Prin contractul de novație, părțile sting o obligație veche și o înlocuiesc cu o obligație nouă. Stingerea obligației vechi și nașterea noii obligații au loc concomitent.Primul lucru pe care trebuie să îl facă cel care dorește să predea leasingul este găsirea unui cesionar, adică a unei persoane (fizice sau juridice). Predarea leasingului nu se poate face fără aprobarea societății de leasing. Acceptul finanțatorului este o condiție obligatorie pentru transferul contractului.

Contractul de novatie se incheie intre: societatea de leasing, societatea care a incheiat initial contractul de leasing (fostul utilizator), societatea care preia contractul de leasing cu toate drepturile si obligatiile care decurg din acesta (noul utilizator).

Scroll to Top